Zott Jogobella laktózmentes gyümölcs joghurt 150g

229,00Ft

Cikkszám: uzt555 Kategória:

Leírás

Összetevők

 

Joghurt 3,5 m/m%-os tejből, cukor, gyümölcs (eper és eperlé sűrítményből), színező élelmiszer céklasűrítmény, aroma, laktáz enzim.

(Fajta: eper)

Joghurt 3,5 m/m%-os tejből, cukor, gyümölcs (őszibarack és őszibaracklé sűrítményből, maracujalé sűrítményből), aroma, laktáz enzim.

(Fajta: őszibarack)

Joghurt 3,5 m/m%-os tejből, cukor, gyümölcs (málna és málnalé sűrítményből), színező élelmiszer céklasűrítmény, aroma, laktáz enzim.

(Fajta: málna)

Joghurt 3,5 m/m%-os tejből, gyümölcs (meggy és meggylé sűrítményből), cukor, színező élelmiszerek: céklasűrítmény szőlőből, répából és fekete berkenyéből, aroma, laktáz enzim.

(Fajta: meggy)

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók

Tápértékre vonatkozó információk

Adagra 100g / 100ml Ref.ért(%)
Energia (kJ / kcal) 406/96

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Tárolási előírás

+4 -+8

Allergének

Tej és abból készült termékek beleértve a laktózt

Származási ország

Lengyelország

Forgalmazó

Zott Hungaria Kft. 1055 Budapest Falk Miksa u. 3.

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A termék több ízben kapható, igény szerint!

További információk

Tömeg 0.15 kg
Mennyiségi egység

Darab (DB)