Pedigree junior állateledel kutyák számára csirkehússal aszpikban100g

199,00Ft

Cikkszám: kja406 Kategória:

Leírás

Termékleírás

Jellemzők

100%-ban teljes értékű eledel, Hozzáadott cukor nélkül, Mesterséges színezékek, ízfokozók és tartósítószer nélkül, Teljes értékű és ízletes nedves kutyatáp kölyökkutyáknak, A könnyen nyitható tasak tökéletesen frissen tartja az egészséges ételt, amely önmagában vagy száraz kölyökkutya-táppal együtt is fogyasztható, Válogatott összetevőkből, melyek biztosítják a kölyökkutyáknak az életük első hónapjaiban szükséges teljes tápellátást, A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai által kifejlesztett kölyökkutya-eledel, Ez az állateledel nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízanyagot és tartósítószert

Termék információk

A teljes értékű és kiegyensúlyozott Pedigree tasakos kölyökkutya-táp nem csak tápláló, hanem olyan élvezetes mindennapos táplálék is, amely iránt minden kölyökkutya magával ragadóan lelkesedik.

A könnyen nyitható tasakos kiszerelés tökéletesen frissen tartja az egészséges ételt, ami egy szempillantás alatt tálalható.

A Waltham kisállat-táplálkozási kutatóközpont táplálkozástani szakemberei és állatorvosai segítségével kifejlesztett Pedigree kölyökkutya-táp rendelkezik minden alapvető tápanyaggal, amely támogatja az optimális emésztést, az egészséges bőrt és szőrzetet, a természetes ellenállóképességet és az egészséges csontozatot.

A Pedigree tasakos kutyatáp nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízanyagot és tartósítószert.

Márka információk

A Pedigree®-nél hiszünk abban, hogy a kutyák jót tesznek velünk. Csodálatos ártatlanságukkal minden nap előcsalogatják a bennünk rejlő jót.

A Pedigree® az ízletes és egészséges kutyaeledelek és jutalomfalatkák teljes kínálatát nyújtja, amely mindent megad a kutyáknak, biztosítva a kitörő életörömükhöz nélkülözhetetlen energiaellátást. Így a gazdik táplálékkal hálálhatják meg kutyájuk jóságát nap mint nap.

A széles választékú, teljesértékű, ízletes és kiegyensúlyozott kutyaeledelekkel a Pedigree mindent megad, ami a kutyák boldogságához szükséges. Olyan ételeket, melyeket ízlelgetve a kutyák nem győzik csóválni a farkukat, és melyektől szemmel láthatóan gyarapodnak.

Teljes értékű eledel kölyökkutyák számára. Csirkehússal és rizzsel. Aszpikban

Összetevők

Hús és állati származékok (45%, ebből 4% csirkehús), Válogatott gabonafélék (ebből 4% főtt rizs), Olajok és zsírok (ebből 1% napraforgóolaj), Ásványi anyagok, Növényi eredetű származékok (ebből 0,5% szárított répapép), Növényi fehérje kivonatok

Tápértékre vonatkozó információk

Tápanyagok
Analitikai összetevők (%):
Fehérje: 8,5
Zsírtartalom: 7
Szervetlen anyagok: 2,5
Nyersrost: 0,12
Nedvességtartalom: 78,5
Kalcium: 0,4
Foszfor: 0,3
Adalékanyagok/kg:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
D₃-vitamin: 250 NE
E-vitamin: 300 mg
Kalcium-jodát (vízmentes): 0,6 mg
Réz-szulfát pentahidrát: 10 mg
Vas-szulfát monohidrát: 15 mg
Mangán-szulfát monohidrát: 8 mg
Cink-szulfát monohidrát: 116 mg
Technológiai adalékanyagok:
Kasszia gumi: 1600 mg

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Etetési útmutató:
Étrendváltáskor érdemes bizonyos átállási időt hagyni, hogy kedvence alkalmazkodjon az új eledelhez. Az etetési mennyiség és a napi etetések számának kialakításakor vegye figyelembe kutyája igényét. Hogyan etesse kutyáját? További információért keresse fel honlapunkat vagy hívja infovonalunkat. Mindig gondoskodjon megfelelő mennyiségű ivóvízről kedvence számára. Szobahőmérsékleten tálalva a legfinomabb.

Napi Etetési Javaslat: lásd a csomagoláson.

Etesse kutyáját vegyesen Pedigree® teljes értékű nedves és szárazeledellel.

Tárolás

Felbontástól számítva 2 napig hűtve eltartható.

Gyártó Neve és Címe

Forgalmazó cím

Forgalmazza és a magyar nyelvű adatokat a csomagoláson feltüntette:
Mars Mo. Értékesítő Bt.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146

Vevőszolgálat

Mars Mo. Értékesítő Bt.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146
06 40 181 923
www.pedigree.hu

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret – 100

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) – Gramm

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

További információk

Tömeg 0.1 kg
Mennyiségi egység

Darab (DB)