Dr. Oetker habfixáló 10g

139,00Ft

Cikkszám: hab542 Kategória:

Leírás

Termékleírás

Jellemzők

Tejszínhab állagának javítására

Habfixáló

Összetevők

Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341))

Elkészítés és tárolás

Elkészítés és felhasználás

Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez.

1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.

Tipp
Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Gyártó Neve és Címe

Gyártó címe

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.

Forgalmazó cím

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.

Vevőszolgálat

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.

Csomagolás

Számszerű méret

Számszerű méret – 10

Egység (specifikusan)

Egység (specifikus) – Gramm

Átlagos méret

Átlagos méret (e)

További információk

Tömeg 0.01 kg
Mennyiségi egység

Darab (DB)