Ariel color mosógél 1,1l

1.790,00Ft

Cikkszám: ari123 Kategória:

Leírás

Összetevők

5-15% Anionos Felületaktív Anyagok; <5% Nemionos Felületaktív Anyagok; Foszfonátok; Szappan; Enzimek; Benzisothiazolinone; Illatanyagok; Citronellol; Geraniol; Hexyl Cinnamal; Linalool

Az allergén információk az összetevők között vastagon kiemelve találhatók

Termék adatok

Specifikáció alapján teljes megnevezés Ariel Touch Of Lenor Color Folyékony Mosószer 1.1l, 20 Mosáshoz
Biztonsági figyelmeztetés Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. LENYELÉS ESETÉN: rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert.
Elsődleges csomagolás típusa Palack
Színes ruhákhoz Igen
Milyen ruhákhoz ajánlott Színes ruhákhoz
Mosásszám 20
Milyen mosáshoz ajánlott Normál mosás
Mosószer illata Touch of Lenor Fresh
Öko Nem

Tárolási előírás

Gyermekektől elzárva tartandó!

Származási ország

Franciaország

Forgalmazó

Procter Gamble Magyarország Kkt. Budapest, Kisfaludy u. 38, 1082 Hungary

Kérjük, hogy a termékek átvételekor minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne kizárólag azon információkra hagyatkozzon, amelyek a weboldalon találhatóak. A cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a termékinformációk minden igényt kielégítően pontosak legyenek, azonban az élelmiszer termékekkel kapcsolatos információk folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek és allergén összetevők is. Ha bármilyen kérdése van, vagy a termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal, vagy a termék gyártójával.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

További információk

Tömeg 1.1 kg
Mennyiségi egység

Darab (DB)